Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πωλητής αποκρίνεται στις πληροφορίες εγκαίρως, η ποιότητα των προϊόντων είναι υψηλή, και η τιμή είναι σωστή

—— Δώρο

Αυτή η επιχείρηση έχει μια μεγάλη έκταση των εξαρτημάτων τρυπανιών βράχου και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μου

—— Ντάνιελ

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Μετά από τα έτη τεχνικής συσσώρευσης, η ειδική ομάδα έχει καινοτομήσει και έχει κυριαρχήσει τη βασική τεχνολογία παραγωγής πυρήνων και έχει εφαρμόσει την εκβιομηχάνισή της, η οποία είναι να σπαστεί το μονοπώλιο της βιομηχανίας και να καταβληθούν προσπάθειες για το όνειρο της παραγωγής της Κίνας σε μια ισχυρή χώρα. Τα προϊόντα της επιχείρησης είναι: εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών βράχου, τρυπάνι ανοικτών κοιλωμάτων, τρυπάνι βράχου, υδραυλικό τρυπάνι ράβδων MF τρυπανιών βράχου αφιερωμένο, κοινό τρυπάνι νημάτων, ουρά τρυπανιών, κεφάλι τρυπανιών και άλλα βοηθητικά προϊόντα.

   

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  1.Steel οσμηρός και κύλισμα

  Ο ποιοτικός έλεγχος οσμηρών χάλυβα, ο κυλώντας ποιοτικός έλεγχος και η πιό πρόσφατη βαθιά επεξεργασία προϊόντων είναι εξίσου σημαντικοί. HZJX υιοθετεί τη διαδικασία παραγωγής του καθαρισμού + του κενού + συνεχής ρίψη + τρυπώντας με τρυπάνι + αποφλοίωση επιφάνειας επί του τόπου παραγωγής της ομάδας της Σαγκάη Baosteel. Τα σημεία κλειδί του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:
  ·Το περιεχόμενο των μη μεταλλικών συνυπολογισμών Α, Β, Γ, D≤0.5

  ·Παραμένει του επιβλαβών PB στοιχείων, Sn, του Sb, όπως, κ.λπ. ≤0.01%
  ·Αέριο ικανοποιημένο O≤10ppm, επιφάνεια decarburization≤0.05mm κυλίσματος H≤2ppm

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0   Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  2.Thread σχεδιασμός και Manufactuning

  Το επιστημονικό και τυποποιημένο σχέδιο σχεδιαγράμματος δοντιών νημάτων είναι η βάση για τις υψηλής ποιότητας περασμένες κλωστή συνδέσεις των προϊόντων τρυπανιών, και η παραγωγή που εμμένει αυστηρά στη διαστατική ακρίβεια νημάτων είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί άριστη περασμένη κλωστή απόδοση σύνδεσης. Η ανακριβής σύνδεση νημάτων, η πάρα πολύ μεγάλη ή πάρα πολύ μικρή ταιριάζοντας με εκκαθάριση, θα προκαλέσει την υψηλής συχνότητας δόνηση και το τίναγμα του μέρους νημάτων του εργαλείου τρυπανιών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διάτρυσης βράχου, με συνέπεια την τοπική εργασία υψηλής θερμοκρασίας, η οποία θα αναγκάσει το μέρος νημάτων για να σπάσει.

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  3. Θερμική επεξεργασία: Γενική ανθρακοποίηση + αερόψυξη αποσβήνοντας + μετριάζοντας

  Η γενική ανθρακοποίηση + αερόψυκτη αποσβήνοντας + μετριάζοντας διαδικασία κρατά το προϊόν υψηλό στην ανθεκτικότητα, και η αερόψυκτη απόσβεση βελτιώνει πολύ τη σκληρότητα επιφάνειας και τους γενικούς δείκτες δύναμής της.
  ·Παραμόρφωση ≤ 2% θερμικής επεξεργασίας

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  4.Thread ενίσχυση

  Προκειμένου να ληφθούν μια υψηλότερες ζωή υπηρεσιών και μια επίδραση του νήματος, το μέρος νημάτων ενισχύεται συγκεκριμένα για να βελτιώσει την αντοχή του δύναμης και.

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 • Ε & Α

  Το πρόγραμμα επίδειξης εκβιομηχάνισης του πανεπιστημίου Guizhou είναι μια συγκεκριμένη πρακτική της εφαρμογής της βασικής αρχής της κατασκευής αντι-κούρασης στη βαριά υδραυλική ράβδο τρυπανιών.
   

  Η επιχείρηση παράγει και πωλεί το υψηλό σημείο που η βαριά υδραυλική ράβδος τρυπανιών, ουρά τρυπανιών, τρυπά το επικεφαλής, συνδέοντας μανίκι, καθώς επίσης και τον άτλαντα, Montebay, Sandvik, Guhe και άλλα εξαρτήματα τρυπανιών με τρυπάνι.
   

  Είναι ο στόχος μας για να μειώσει το κόστος παραγωγής των επιχειρήσεων και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων των πελατών. Η επιχείρησή μας είναι επίσης πρόθυμη να διαμορφώσει έναν στρατηγικό συνέταιρο με τα εσωτερικά oems και τους τελικούς χρήστες cOem για να αντιμετωπίσει από κοινού το περιβάλλον και τη μεγάλη αγορά και να συμβάλει τη δύναμή μας στη γρήγορα αναπτυσσόμενη κινεζική βιομηχανία μηχανημάτων.
   

  Η επιχείρηση έχει καθιερώσει έναν πόλεμο με δύο όργανα επιστημονικής έρευνας του πανεπιστημίου Guizhou, «εθνικό και τοπικό κοινό εργαστήριο εφαρμοσμένης μηχανικής των υψηλής ενέργειας υλικών δομών μετάλλων και της τεχνολογίας κατασκευής» και «βασικό εργαστήριο Guizhou της υλικών δομής και της δύναμης»
   

  Οδική συνεργασία, η καθιέρωση της Κίνας - γίνοντα βασικά συστατικά της ασθένεια-ανθεκτικής βάσης κατασκευής εργασίας.

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. hepeiliang

Τηλ.:: +8617391861661

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)