Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. μηχανικού εξοπλισμού Huizhong Xi'an, ΕΠΕ.

 

Η Co. μηχανικού εξοπλισμού Huizhong Xi'an, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις τρυπώντας με τρυπάνι jumbos κορακιών, τρυπάνια βράχου, εξαρτήματα τρυπανιών βράχου, εργαλεία διατρήσεων.
Από την καθιέρωσή της, που στηρίζεται στους άφθονους πόρους στην Κίνα και στο εξωτερικό, η επιχείρηση έχει κάνει τα καλά επιτεύγματα στον επαγγελματικό τομέα. Στηργμένος στην απευθυνόμενη στην αγορά και υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων, η επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών. Η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων και τους μηχανικούς συντήρησης. Έχει κερδίσει πολύ πολύτιμο χρόνο για τους πελάτες με την άριστη τεχνολογία. Έχει τις συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές μεγάλης κλίμακας μονάδες σιδηροδρόμων ορυχείων και της Κίνας.
Η ανταγωνιστικότητα προϊόντων πελατών είναι ο στόχος μας. Η επιχείρησή μας είναι επίσης πρόθυμη να διαμορφώσει τους στρατηγικούς συνέταιρους με το τέλος OEMs και cOem - χρήστες για να αντιμετωπίσει το μεγάλες περιβάλλον και την αγορά μαζί, και να συμβάλει στη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας μηχανημάτων.

1. πωλήσεις μηχανών, ανεφοδιασμός εξαρτημάτων και επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων ως μια

2.Good ποιότητα των προϊόντων, λογική δομή σχεδίου, ποιότητα

3. Λογική τιμή, έτσι ώστε χρήστες κέρδους, για να επιτύχει μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση

 

 

Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένος στον πρόωρο
Το 2016, ΧΙ “μια Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Huizhong, ΕΠΕ ιδρύθηκε από διάφορους ανθρώπους με τα όνειρα σε ΧΙ “, επαρχία Shaanxi. Η επιχείρηση πωλεί κυρίως τα κάρρα τρυπανιών, τα υπαίθρια τρυπάνια, τις μηχανές τρυπανιών, τα εργαλεία τρυπανιών, τα μέρη τρυπανιών και τα σφραγίζοντας δαχτυλίδια, κ.λπ. Ελπίδα να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μηχανημάτων μεταλλείας της Κίνας στη διεθνή αρένα.
Στρατηγική για να αρχίσει
Ένα έτος προετοιμασίας, ΧΙ “μια Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Huizhong, ΕΠΕ στην αρχή του Yang Zhengfan, κατά την διάρκεια των βιομηχανικών ευκαιριών ρύθμισης δομών και βιομηχανίας, επιλογή
Περισσότερο παρακινούμαστε από τον πόλεμο και την ελπίδα. Είμαστε ευγνώμονες για τις προσπάθειες της ομάδας μας και της αναθεώρησης και την προσοχή των λόρδων μας.
Σταθερός και ώριμος
ΧΙ “μια Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Huizhong, ΕΠΕ, συνεχίζει τρέξιμο, βελτίωση ποιότητας των προϊόντων και πρόοδος, είναι η πτώση και η συσσώρευση της τεχνολογίας, είναι πάντα η επιβεβαίωση και η αγάπη του πελάτη.
Συνεχής καινοτομία
Συνεχίστε να περπατάτε χέρι-χέρι με σας! Δημιουργήστε το μέλλον από κοινού!

Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : HZJX

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~99

Ετήσιες πωλήσεις : 3870000-4644000

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xi'an Huizhong Mechanical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις